Közérdekű közlemény – digitális munkarend

Tisztelt Szülő!

A koronavírus járvány okozta rendkívüli helyzetben 2020. március 16-tól az iskolában digitális munkarendre térünk át. Ez azt jelenti, hogy a tanulók nem jönnek iskolába, de számukra nem szünetet rendeltek el.

A tanulók számára a pedagógusok megküldik a feldolgozandó tananyagot a KRÉTA rendszeren keresztül. Ehhez minden tanulónak szüksége van belépési azonosítóra, melyet a tanév elején megkaptak. Amennyiben ez nem áll rendelkezésükre kérjük, az osztályfőnököknél jelezzék.

Kérjük, kísérjék figyelemmel gyermeke otthoni tanulását és kapcsolódjon be a KRÉTA felületen keresztül, szükség esetén üzenetet is tudnak küldeni a pedagógusoknak.

Az 1102/2020. (III.14.) Kormányhatározata alapján szülői igény szerint, indokolt esetben az iskola megszervezi a gyermekek, tanulók napközbeni, kiscsoportos felügyeletét.  Amennyiben igényli, kérjük, az osztályfőnököknél jelezzék.

Ha a gyermek étkeztetését nem tudják otthon megoldani, napi egyszeri (ebéd) étkezést lehet kérni, melyet az önkormányzat biztosít elvitel formájában. Az igényt kérjük, az osztályfőnöknél jelezze.

Kérjük, fokozottan kísérjék figyelemmel az E-KRÉTA felületet, kérdés esetén vegyék fel a kapcsolatot az osztályfőnökkel.

Sirok, 2020. március 16.

Kovátsné Tornay Gabriella

intézményvezető